Het Kruidengilde
Shopping twee
Rootenstraat 9 / 1-3
B- 3600 Genk
tel. +3289352214
fax. +3289306224
Health Disclaimer
De gezondheidsinformatie die u op deze pagina terugvindt, is uitsluitend bestemd voor educatieve doeleinden. Deze informatie heeft allerminst de bedoeling om de plaats in te nemen van de raadgevingen, het advies of de uitleg van een persoon uit de gezondheidszorg. In het licht van de unieke karakteristieken van iedere patiënt, is het noodzakelijk dat elke beslissing in verband met patiëntenzorg in samenspraak met een professional uit de gezondheidszorg wordt genomen.
Vit D dossier:

De omgekeerde relatie tussen serum Vit D en het optreden van Metabool syndroom en Hypertensie bij Koreaanse proefpersonen van middelbare ouderdom. 

Vit D blijft de laatste tijd in de belangstelling staan. Een nieuw onderzoek van het Department of internal medicine, Sungkyunkwan University School of Medicine in Korea toont een sterke correlatie tussen Vit D tekort en het ontstaan van Metabool syndroom en hoge bloeddruk. Lagere gehaltes van Vit D in het bloed doet het ontstaan van Metabool syndroom en Hypertensie toenemen. Metabool syndroom wordt in relatie gebracht met diabetes, hart- en vaataandoeningen, overgewicht en vroegtijdig overlijden. 

Klik voor de link...
Wenst u meer weten over de nieuwste ontwikkeling  betreffende Vit D, klik dan op onderstaande Links. 


Vit D Council 

Vit D Council laatste nieuws

The Vitamin D society

Koop Vit D3 druppels : Info Kaart Vit D3 Platinum van Mannavital